Bling H2O

Snart kommer ett nytt flask-vatten till Sverige. Tydligen är det så att vi behöver ytterligare ett märke inom denna kategori. Flaskan, 75 centiliter lyxigt vatten från en källa i Tennesse för cirkus tusen riksdaler. Miss Hilton köper det till sin hund.

Nämnde jag att flaskan är prydd med Swarowski-kristaller?

Värt.

Sex Me Up

"Är den för liten?"
"Hur orkar jag längre?"
"Gammal och kåt? - Javisst!"
"Mäns 10 vanligaste sexfrågor"
"Karina: Jag är pedofil"
"Ett helrör i arslet"

Bara en helt vanlig upplaga av känd svensk tidning.
Vänta lite nu, vill vi verkligen läsa den här skiten?


Tips Från Coachen

Konsten att städa på en minut:

  • Mosa in alla kläder (plus allt annat som ligger och skräpar) i garderoben
  • Mosa in det som inte fick plats i garderoben, under sängen
  • Tryck in allt skräp från köket i diskmaskinen
  • Samla in alla synliga dammråttor runtom i lägenheten och placera dem under soffan (vid eventuell tidsvinst kan även övervägas att slänga dem i närmsta papperskorg. Om den inte är för långt bort. Beräkna tidsförlusten. Väg för och emot under uppsamlings-heatet)
  • Vänd den fräscha sidan ut på alla handdukar
  • Släng allt som luktar död hund i sopen. Hinns det med så kan dessa med fördel slängas i sopnedkastet för att undvika att rutten lukt sipprar ut ur skåpspringan
  • Saliva bort fläckar på hallspegeln
  • Slutligen, spraya runt i lägenheten med valfri rengöringsprodukt. (Vid brist på rengöringsprodukt, använd alternativ källa: exempelvis parfym, deo, insektsspray)
     

(För övrigt gillar jag att ha rent omkring mig)


Hemligt Nummer

Det har ringt på min mobil hela dagen. Och jag har ingen aning om vem denna mystiska person är. Numret är dolt.

Jag vägrar därför rent systematiskt att svara. I don´t do secret numbers.

Det är ju liksom att gambla på en helt ny nivå att svara när någon ringer från skyddat nummer. Som rysk roulette. Det kan ju vara  p r e c i s  vem som helst i andra änden.

Ja typ någon från Säpo. Eller CSN. (du har tjänat för mycket pengar detta halvåret, vi måste tyvärr be dig betala tillbaka 9.000 kronor denna månaden). Eller någon rolig jävel som tjuvringer och försöker lura mig att säga dumma saker som sedan spelas in och spelas upp på illa valda tillfällen. Typ taxi-luringen. Eller någon person som jag har sagt upp kontakten med men som inte vet att jag har sagt upp kontakten med denne. Eller någon som har ringt fel. Eller från Sahlgrenska där någon kommit på att jag har en alldeles unik delikat sjukdom. Eller bara en helt vanlig telefonstönare.

Jag tar icke risken att fejsa.

Och what's up med att inte lämna ett meddelande efter pipet? Kan man inte stå för vem man är, eller vad man vill ska man inte ens ta upp telefonen och slå numret från första början. Eller är det så oviktigt, att man inte ens kan med att prata in ett meddelande, så kan man lika gärna ringa till BRIS och prata, istället för att ödsla min tid och energi på att undra vem som söker mig.

Fegsnöre.

RSS 2.0